Hakapirtti Meeting

Kyseessä on kaikille harrasteajoneuvoille avoin drive-in -tyylillä toteutettu harrasteajoneuvonäyttely, jossa hienoimmat kulkupelit palkitaan asiaankuuluvin pystein! Miitti pidetään vuosittain toukokuussa osoitteessa Teollisuuskatu 20, 49400 Hamina.

Tapahtuman pisti aluille alunperin Peten Maalaamo, jonka toimipiste sijaitsee Teollisuuskadulla Pienteollisuustalossa. Ajatuksena oli saada lähialueen harrastajat kokoontumaan yhteen, hyvää pöhinää alueelle ja Pienteollisuustalon yrittäjille näkyvyyttä, kuten nimestäkin voi päätellä.

Pienteollisuustalon yrittäjät yhteistuumin pistivät ensimmäisen miitingin rullaamaan vuonna 2014. Olimme mukana tapahtumassa, mutta enimmäkseen osallistujan roolissa. Kerho kuitenkin etsi uusia tiloja tuohon aikaan, ja osti kiinteistön tontteineen missä miittinkiä järjestettiin.

Seuraavan vuonna Kujansuu MC oli Peten Maalaamon kanssa päävetäjinä miitissä. Tapahtumalle riitti kysyntää, ja paikalliset ottivat tapahtuman ilolla vastaan. Vuosien varrella harrasteajoneuvonäyttelyn lisäksi tapahtumassa on ollut mm. autojen käsipesua, stunttishow:ta, kumin kärytystä, tulisuushaasteita ja livemusiikkia! Perheen pienimmille tapahtumissa on ollut kasvomaalauksia, ilmapalloja, karkkeja ja nalle.

Hakapirtti Meeting on startti kesäkaudelle, ja on vakiinnuttanut asemansa vuosien varrella harrastajien keskuudessa. Tapahtuman suosion vuoksi tontille ei enää nykyisin meinaa mahtua kaikkia ajoneuvoja, vaikka viereistä tonttia olemme saaneet lainata tapahtumaa varten. Pyrimme laajentamaan tapahtuma-aluetta tulevaisuudessa, jos siihen on vain mahdollisuus. Kickstart the summer!

Tulevista Hakapirtti Meetingeistä kuulet ensimmäisenä meidän Facebook-sivujen kautta! Tai vaihtoehtoisesti voi käydä välillä kurkkaamassa tapahtumat-sivuja samassa paikassa, jotta miitti ei mene sivu suun. Menneistä miiteistä on runsaasti kuvia meidän Facebookin albumit-osiossa.