Poker Run

Kyseessä on ajotapahtuma missä henkilö kiertää moottoripyörällä 5 eri kuppilaa läpi ja saa jokaisesta paikasta yhden kortin. Etappien jälkeen katsotaan keneltä löytyy paras pokerikäsi. Tapahtumaa on järkkäilty kesäisin, jos kalenterista on löytynyt tilaa.

Tapahtumaan saa osallistua saa millä tahansa moottoripyörällä. Aamulla ilmoittaudutaan Kujansuu MC:n tallille, jonka yhteydessä peritään osallistumismaksu, ja annetaan tarvittavat infot. Osallistuja saa jokaiselta etapilta yhden kortin, jotka muodostavat käden. Etapit saa kiertää missä tahansa järjestyksessä. Voi ajaa yksin tai letkassa. Kerholla pitää kuitenkin olla takaisin annettuun aikamääreeseen mennessä, tai suoritus hylätään.

Ajosuorituksella on yleensä ollut pituutta noin 200 km. Etappeja on ollut mm. Haminassa, Kotkassa, Virojoella, Miehikkälässä, Taavetissa ja Lappeenrannassa. Reittiä muokataan joka kerta hieman erillaiseksi.

Kiinnostaako lähtä mukaan? Tulevista Poker Runeista kuulet ensimmäisenä meidän Facebook-sivujen kautta! Tai vaihtoehtoisesti voi käydä välillä kurkkaamassa tapahtumat-sivuja samassa paikassa, jotta et missaa pärräilyjä. Menneistä ajoista löydät kuvia meidän Facebookin albumit-osiossa.